Ebben a részben a bemutatkozásomról fogok kicsit bővebben írni.

Így nézd el nekem a részleteket: Major Nóra vagyok, akinek nagy álma válik valóra ezzel a vállalkozással. Mindig is oda voltam az online világért és a diploma munkámat is erről a témáról írtam. De ha ez nem lenne elég: volt szerencsém kétszer is részt venni ’Az Év Honlapja’ pályázat szervezésében és lebonyolításában. Ahol a legjobb honlapokat versenyeznek több kategóriában. A zsűrizés alatt megtanultam mi számít igazán a honlapok és a felhasználók szemszögéből, valamint milyen szempontokat kell figyelembe venni egy honlap felépítésénél. 

Sikeresen dolgoztam nagyobb követőszámú közösségi oldalakkal is a karrierem alatt, amely szuper lehetőséget adott a fejlődésre.

Az évek során képeztem magam több vonalon, így jól érvényesülök a grafikus világban is, amely alapvető része egy honlap tervezésnek, de a közösségi oldalaknál is hatékonyabbnak bizonyul egy vizuálisan alátámasztott poszt is nagyobb hatást érhet el.

Nagyon szeretem a pörgést és a lehető legjobban igyekszem kihasználni az időmet, hogy hasznosnak érezhessem magam minden nap végén. Ezt a lendületet várhatod el tőlem az együttműködésünk alatt is.

Megkeresem a lehetőségekhez mérten a legjobb megoldást a problémákra és kihozom a legjobbat a helyzetekből. Ezért is szeretnek velem együtt dolgozni: hiszen szeretem a kihívásokat és ebben érzem igazán jól magam, ha problémákat oldhatok meg és érzem a sikert nap, mint nap!

Remélem felkeltettem érdeklődésedet és körülnézel a szolgáltatások között.